vrijdag 6 januari 2012

Sexy



Allereerst, nu het op de valreep nog mag: Gelukkig Nieuwjaar voor al mijn lezers!

Rare titel hé? Sexy! En dat voor iemand die in de politiek zit! Maar weet je tegenwoordig met de mediageilheid van veel politici moet een onderwerp “Sexy” zijn wil het media aandacht krijgen!

En sommige dingen zijn politiek sexy, andere totaal niet!

In de eerste werkweek na het “Kerstreces”, zeg maar gewoon de Kerstvakantie, heb je natuurlijk veel recepties en gala’s en andere elkaar de beste wensen toewensende activiteiten. En natuurlijk ook sportevenementen. Dus …… was het de afgelopen week contact leggen met de mensen.

Op dinsdag 3 januari was ik in het gemeentehuis. Heb daar met veel mensen gesproken, contacten hernieuwd, nieuwe contacten gelegd. Gesproken over hoe kunnen we elkaar helpen etc. etc.
Met dank aan griffie Roermond

Op deze bijeenkomst kreeg  Huub Boots, net raadslid af, de Christoffel prijs. Een lintje voor verdiensten wilde hij niet! Huub geniet van de vele, vele vrije tijd die je nu gaat krijgen!

Aan media aandacht was voor dit evenement geen gebrek, want het was “sexy”!


Op woensdag de 4e had ik 2 dingen. Eerst naar de opening van de schaatsbaan. Heel “sexy”! kijk maar eens naar DDL daarin stond een foto van een stel jongedames. 
Ik heb een plaatje van de wethouder! Iets minder “Sexy”, maar hij was wel op de schaats! (en ja mijn dochters hadden aan de instelling van mijn toestel zitten klooien, dus het plaatje is wat minder, helaas Gerard, je komt er wat bekaaid vanaf)

Op die plek werd een idee geboren. Laten we de college en raadsleden uitdagen om te komen schaatsen! Excuses als Ik heb geen schaatsen kunnen niet aanvaard worden, want je kunt ze bij de schaatsbaan huren. Voor de wat wankelen ter schaatsbeen…. Er is een leuke stoel, waarachter je kunt schaatsen. (Kijk maar naar de foto van Gerard!!!)

Heb al een opzet voor het mailtje gemaakt met als titel: L(I)EFHEBBERS GEZOCHT! Ben benieuwd wie genoeg lef heeft!

Daarna ging in naar het Schoolpad. Alle raadsleden hadden een uitnodiging gekregen van Seniorenvereniging de Wingerd.  

zijn dat ook niet bekende personen?
  
En ja hoewel we in deze gemeente (Roermond) de mond vol hebben van “vitale oudere senioren” die vrijwilligers werk kunnen doen, die mee moeten kunnen doen, is zoiets totaal niet “sexy”. Er waren dan ook geen fotografen of collegeleden of raadsleden te zien. Toch ook hiervan een foto’tje van “bekende” personen!


En dan……. de donderdag.  Sport en spellen instuif voor de gehandicapten. Totaal niet sexy, geen aandacht van niemand, ja ik was er wel bij.

Want ook deze mensen tellen mee. Zij doen naar vermogen ook mee. Maar dat moet je wel stimuleren en in investeren.

Soms een spelletje sjoelen begeleider met kind, zoals hiernaast Mina en Jerry
 


soms een groepsactiviteit.








En dan ’s avonds. Een Gala. Voor de 31e keer…. Het Sportgala.

en het werd gepresenteerd door?????
Natuurlijk volop Media aandacht! Trompetter (kan niet anders want zij zijn medesponsor!)  en RTV Roermond. Ja dit was dan ook heel “Sexy”!



Naast het feit dat er veel kampioenen gehuldigd werden, waren er naast  ware balkunstenaar/rapper, Soufiane Touzani ook deze mensen
Hey, is dat niet de wethouder in het nette pak?










En ja, hem ken ik toch ook? Gezien bij de Nieuwjaarsreceptie, doet iets met de Donderberg en was vroeger voorzitter van de Roermondse Reddingsbrigade!


En dat…….. vraagt om aandacht, want dat is……….. “Sexy”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten