donderdag 12 maart 2015

Van Eijsden tot de Mookerhei

         
Campagnetijd, drukke tijd, leuke tijd, saamhorigheidstijd.Bij LOKAAL-LIMBURG hebben zich 26 mensen gevonden. Uit heel Limburg. Bij wijze van spreke van Eijsden tot de Mookerhei! Zesentwintig mensen die gaan voor de belangen van de mensen en niet voor hun eigen belang. 

Zesentwintig mensen die dan wel verschillend zijn, maar die samen gekomen zijn tot een programma. Een programma waarin het MKB "gedeelte"  zich goed kan vinden. Een programma waar "het mantelzorggedeelte"  zich goed in kan vinden. Een programma waarin "de natuurmensen" zich in kunnen vinden. Een programma dus waar WIJ 26 mensen van verschillende pluimage zich heel goed in kunnen vinden. En waarvoor wij ons de benen onder onze kont hebben uitgelopen, en willen blijven uitlopen. Gewoon, omdat de MENS erin centraal staat en niet HET PARTIJBELANG zoals bij de grote landelijke partijen.

Afgelopen dinsdag hadden wij onze laatste bijeenkomst voor de campagne. Er werd bekeken waar we nog moesten flyeren en waar we ons campagneteam (wijzelf dus!) het beste in zouden kunnen zetten. Maar ook waar ons plakteam helaas niet was geweest.




Dat was maar in 3 plaatsen. Nieuw Bergen Gennep en Mook. Grandioos werk verricht door onze "plakkers" die zorgen dat wij blijven beklijven.

                           
En omdat niet elke dag in het teken kan staan van "DE CAMPAGNE" maar er ook tijd moet zijn voor dochters met een ingestorte kleerkast die vervangen moet worden, ga je de andere dag naar Nijmegen. Op de automatische piloot ga je 's avonds om ene uur of half acht terug naar Roermond en zie je staan, vlakbij waar je dochters wonen: Mook 7 km.

Ring ring zegt er dan een belletje ergens in je achterhoofd. MOOK? MOOHOOK? Daar was ons LOKAAL-LIMBURG plakteam niet geweest!

Sjihips, wat heb ik nog in de auto....1000 flyers, maar daar ga ik in het donker na een dag hard werken echt niet meer mee lopen... poster, poster... Ja nog een A3 tje.Bevestigingsmateriaal...... ducktape, nog een stukje, half metertje....Nou ja, moet kunnen het waait niet het regent niet en allicht blijft het morgen en overmorgen hangen. 







En daar sta je dan ergens nog net niet op de Mookerhei bij een groot hooghangend bord. Tja, en wat doe je dan als "dame zonder trap"?.


             Een sprongetje en ja.... je hangt! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten